Möten

Den perfekta platsen för ditt nästa möte


Oavsett om du planerar en konferens, utbildning, bankett eller vill bjuda personalen på en trevlig weekend - Grand Hotel är det perfekta valet. Vi erbjuder allt från små, intima rum till ett magnifikt auditorium.

Vi lovar att inget ska få störa din konferens - mer än att du blir serverad en god lunch och får en uppiggande kaffepaus. Att Grand Hotel är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Vi  är även stolt medlem av Skånska Möten.

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan göra just din konferens eller din fest till succé.

Du når oss på 046 -280 61 00 eller via reservations@grandlundia.se

Boka Rum

Pris från SEK 1,595/ NATTBästa Prisgaranti

Ankomst
Avresa
Vuxna
Barn
Rum
Boka bord, Grand Deli & Evenemang
Fest och mötesförfrågan
People
Where
*Fält som måste fyllas i.

Digitala Möten


Grand Hotel är den perfekta platsen för dig som vill boka ett möte där deltagare helt eller delvis ska närvara digitalt. Hotellets personal är utbildad i att hantera de vanligaste mötesplattformarna (tex teams eller zoom) och rådger inför ditt möte om allt från rekommenderad teknisk utrustning (tex om du behöver en extern högtalare) till den mest passande möbleringen. 

Önskar du att filma eller streama ditt möte eller föreläsning på Grand så finns två kameror från Axis installerade för just detta ändamål i lokalen som heter Piraten Salen och vi kan om du vill snabbt och enkelt via vårt konto på streamingtjänsten Vimeo skapa en privat länk för just ditt evenemang. Möjlighet finns att sjäv sköta tekniken men ofta samarbetar vi med specialister på området från företaget Evenemangsteknik 

Om du skulle behöva en fullt utrustad hybridstudio (med plats för upp till 100 gäster i samma lokal) så hittar du en på Hotel Lundia, vårt systerhotell 150 meter bort.

Konferens


Grand Hotel är ett affärshotell. Vi vet vad avskildhet betyder för viktiga möten och vad inspiration kan göra för din representation. Detta lugn och denna känsla lovar vi dig, i en historisk och unik miljö. Läget är också utöver det vanliga. Till Lund är det lätt att ta sig med alla de kommunikationer, och i Lund ligger Grand på första parkett.

En konferens på Grand bjuder allt du kan önska och lite till, som vår prisade gastronomi. Låt dig serveras lunch från vårt berömda kök och avnjut vår kaffe- och fruktbuffé i kaffepausen.

Vi rekommenderar en konferens med övernattning, då kan du njuta lite extra av vår goda mat och få tid för våra populära evenemang. Vi erbjuder både cocktailskola och gastroquize. Varför inte vinprovning i vårt utsökta vinrum, eller visning av vår exklusiva vinkällare?

Hos oss finns stora stilfulla salonger och små intima grupprum. Och ett auditorium med plats för närmare 170 personer. Du kan hyra hela hotellet för större möten. Möjligheterna är många – och servicen personlig.

Vi erbjuder färdiga konferenspaket men skräddarsyr gärna dina möten. Oavsett om du tänker dig en konferens med övernattning, bankett eller något annat evenemang.