Möten

Den perfekta platsen för ditt nästa möte


Oavsett om du planerar en konferens, utbildning, bankett eller vill bjuda personalen på en trevlig weekend - Grand Hotel är det perfekta valet. Vi erbjuder allt från små, intima rum till ett magnifikt auditorium.

Vi lovar att inget ska få störa din konferens - mer än att du blir serverad en god lunch och får en uppiggande kaffepaus. Att Grand Hotel är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Vi  är även stolt medlem av Skånska Möten.

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan göra just din konferens eller din fest till succé.

Du når oss på 046 -280 61 00 eller via reservations@grandlundia.se

          

Boka Rum

Pris från SEK 1,595/ NATTBästa Prisgaranti

Ankomst
Avresa
Vuxna
Barn
Rum
Boka bord, Grand Deli & Evenemang
Fest och mötesförfrågan
People
Where
*Fält som måste fyllas i.
Sten Broman salen konferens

Modern mötesteknik i anrik miljö


Perfekt biocentrisk belysning från BrainLit borgar för att deltagare lämnar möten på Grand med mer energi än när de kom. Högtalare från Bose och videoväggar med knivskarp bild innebär att ingen deltagare går miste om viktig information. I våra större mötesrum finns inbyggda ljudanläggningar med mikrofoner och om förstärkning behövs finns flera portabla Bose-högtalare. Dessutom har flera av våra mötesrum nyligen fått ljudisolerade dörrar till angränsande salar. I Piratens foajé, finns för de som önskar, utrustning för en kväll med dans inklusive DJ-bänk och discolampor. 

 

Önskar du att filma eller streama ditt möte eller föreläsning på Grand så finns två kameror från Axis installerade för just detta ändamål i lokalen som heter Piraten Salen och vi kan om du vill snabbt och enkelt via vårt konto på streamingtjänsten Vimeo skapa en privat länk för just ditt evenemang. Möjlighet finns att sjäv sköta tekniken men ofta samarbetar vi med specialister på området från Evenemangsteknik 

 

Om du skulle behöva en fullt utrustad hybridstudio (med plats för upp till 100 gäster i samma lokal) så hittar du en på Hotel Lundia, vårt systerhotell 150 meter bort.

Sallad Grand Hotel
Vinkällare Grand Hotel

Goda Möten


Goda Möten är vårt löfte till dig när du bokar din konferens på Grand. Vi vet hur viktig maten är för ett framgångsrikt möte och har lagt extra omtanke på allt från konferensgodiset i möteslokalerna till menyerna i matsalen. 

 

Inget möte är det andra likt och anledningarna att träffas är många. Oavsett varför du bokar din nästa konferens, mingel eller nätverksträff på Grand kan du lita på att vi har tänkt till och noggrant valt ut den bästa förtäringen till dig och ditt sällskap. Grands kockar väljer helst lokala råvaror efter säsong.

 

Klassiska heldagskonferenser innebär vanligen att vi hälsar välkommen till våra lyxiga för- och eftermiddagsfikor som serveras från buffé i vår magnifika Piratenfoajé. Här finns allt från färsk frukt och nybakat bröd till nyttig kombucha och hembakade bakverk. Vår konferenslunch serveras på tallrik med guldmonogram, oftast under kristallkronorna i vår matsal eller stora festsal. Vårt kaffe rostas lokalt av Lilla kafferosteriet. Vi har naturligtvis en massa bra förslag  när du önskar mat och dryck som ska serveras till mingel. Vi har flera färdiga menyförslag till dig som vill boka en middag i flera serveringar men erbjuder lika gärna vår klassiker, Grands populära räksmörgås. Vi har festsalar i varierande storlekar om ni vill avnjuta er supé i egen lokal, men dukar lika gärna till er i vår restaurang eller i vårt chambre separée. Allt beroende på era behov och önskemål. 

 

Dessutom är vi proffs på att erbjuda mat- och dryckesrelaterade aktiviteter. Vi har en cocktailskola, matlagningskurs, dessertskola och vinprovning som kan varieras efter era önskemål. Vår mest populära aktivitet är lika enkel som trevlig, en fördrink innan middag i vår berömda vinkällare. 

 

Lukas Salong konferens
Vinrummet Grand hotel

Ledningsgrupp och styrelse


Grand Hotel ger dig den perfekta inramningen när du vill samla din ledningsgrupp eller styrelse. Vi har lång erfarnhet av att arrangera denna typ av extra viktiga möten och vet att det är detaljerna som gör skillnaden. Vi rekomenderar gärna ett av våra mer intima mötesrum, välj mellan lokal i brittisk klubbstil eller salong med spegeldörrar och guldspegel. Oavsett vilken lokal som passar dig bäst står vi för koneferensteknik och gastronomi utöver det vanliga. Möjligehterna när det gäller pausförtäring eller lunch är många.

 

Avsluta mötet med en middag i vår restaurang. Välj att sitta under krisllkronorna i vår pampiga matsal eller i vårt mer privata chambre separee, vinrummet. Njut av allt från räksmsörgås till avsmakningsmeny. Innan ni slår er ner till bords arrangerar vi gärna en av våra populära mat- och dryckesaktiviteter, till exempel en vinprovning eller cocktailskola. Om tiden är knapp är ett besök i vår berömda vinkällare med ett glas champagne alltid ett säkert kort. Njut av en god natts sömn i ett av våra grandiosa hotellrum. Även om inget rum är det andra likt erbjuder samtliga samma höga komfort, exempelvis underbara sängar från DUX, lakan med extra lyxig bomullskvalitet och badrumsprodukter från Balmain. 

 

TIPS! Vi har ett samarbete med några av Skånes bästa fotografer som vi gärna bokar in för fotografering av er styrelse eller ledningsgrupp i samband med ert möte hos oss. Individuella porträtt eller hela gruppen. Otroligt effektivt och uppskattat när ni är samlade på ett och samma ställe.