Grand Deli

Förstklassig

Matbutik


God mat, färdig att värma eller som take away eller att avnjuta genom vår hemleverans. Det är vårt bidrag på Grand Deli för att göra din dag lättare. Och för att krydda den med samma gastronomiska smakupplevelse som du får på Grand Hotel.

Vi har flera olika rätter och menyer som passar en, flera eller många. Lagade med kärlek, smak och karaktär. Som våra klassiker Sten Bromans whiskyköttbullar, Lax Gambrinus och den omåttligt populära räksmörgåsen från Grand Hotel. Hör av dig till oss så berättar vi gärna om allt gott som finns i butiken just nu. Det mesta av vårt sortiment som går att beställa online varierar efter säsong (se butikens övriga flikar).

Utbudet är stort och i vår butik kan du också botanisera bland goda tillbehör och funktionella köksprylar. 
Grand Deli är det utmärkta målet för dig som vill komma med bästa presenten på kalaset. Vi sätter samman en härlig gourmetkorg med delikatesser som ost, honung, olivolja och choklad.

Boka Rum

Pris från SEK 1,595/ NATTBästa Prisgaranti

Ankomst
Avresa
Vuxna
Barn
Rum
Boka bord, Grand Deli & Evenemang
Fest och mötesförfrågan
People
Where
*Fält som måste fyllas i.

Alltid på Grand Deli


Aktuella veckomenyer. Sten Bromans whiskyköttbullar, Lax Gambrinus och Grand Hotels räksmörgås. Några av våra mest älskade klassiker hittar du alltid i butiken...

Lyxvardag


Grand Hotels kockar har tagit det populära ”matkasse -konceptet” ett steg längre än alla andra så att när du beställer Lyxvardag från Grand Deli är alla rätterna i din veckoleverans redan färdiglagade. Lyxvardag har sommaruppehåll och är tillbaka igen i mitten av augusti.

Helgmeny


Grand Deli hjälper dig att uppgradera din helg. Just nu även på torsdagar. 

Charkbricka


Gör det enkelt för dig och låt Grands kockar komponera din charkbricka. Grand Delis charkbricka innehåller olika skinkor, korvar, ostar med goda tillbehör och passar bra till två personer.

Hamburgarkasse


Gör det lika enkelt som gott för dig med Grand Delis lyxiga hamburgarkasse. Allt du gör hemma innan servering är att lägga burgarna på grillen. 

Gåsmeny från Grand Deli 7-19/11


Välkommen att betsälla vår klassiska skånska gåsmeny för avhämtning.

Grand Delis jul 25/11-24/12


Välkommen att fira en enklare och godare jul tillsammans med oss på Grand Deli. 

Delins nyårsmeny


Grand Delis festliga nyårsmeny är vällagad, smart förpackat och kommer med enkla instruktioner om hur du på bästa sätt serverar den. Allt för att du ska slippa stressa in det nya året.

Presentkorgar


Gör någon riktigt glad med en korg fylld av delikatesser från Grand Deli.