Service

när du bor på Grand


TRÄNING:

På Grand Hotel kan du både slappna av och motionera. Förutom fina belysta motionsspår centralt i Stadsparken (5 minuter från Grand) så kan vi även erbjuda ett mindre gym och bastu i nedre Grand. Det finns separata omklädningsrum med dusch, toalett, badrumsartiklar och handdukar.

För dig som vill träna på ett fullt utrustat gym så samarbetar vi med Nordic Wellness på Lilla Fiskaregatan (1 minuts promenad från Grand). Som boende gäst har du tillgång till fritt inträde med passerkort som kan hämtas i hotellets reception. 

 

PARKERING: 

Det finns möjlighet att stanna till utanför hotellets entré i ett par minuter i samband med incheckning. 

Om du inte har mycket bagage rekommenderar vi dig att parkera bilen innan incheckning. Du kan tex parkera bilen i ett närliggande garage som ägs av Aimo Park (ca 150 m från Grand Hotel) och ligger i direkt anslutning till Hotel Lundia på Bytaregatan 13, möjlighet finns att köpa parkeringsbiljett i Hotel Lundias reception som är öppen kl 07-21 (pris  165 kr / 24 h).

Om du löser en parkeringsbiljett i receptionen på Grand Hotel är priset 165 kr / 24 h, observera att nyckelkort krävs för att öppna garagets dörr. Garaget ligger intill Hotel Lundia på Bytaregaten 13.

 

VALET PARKING:

Vi erbjuder parkeringsservice om du i samband med ankomst/avresa vill ha hjälp med att hämta/lämna din bil i garaget intill Hotel Lundia. Tjänsten går att välja som ett tillägg när du bokar ditt rum via vår hemsida alternativt förbeställas via info@grandilund.se. Meddela ungefärlig tid för ankomst och avresa i förväg. Pris 500 kr. 

 

LADDNING FÖR ELBIL:

Det finns fyra platser tillgängliga för att ladda elbilar i garaget intill Hotel Lundia via abonnemang/ tag/ app/ hos ett företag som heter MER. Instruktioner finns på laddaren och du betalar /kW för laddningen. Det är inte möjligt att reservera en av platserna i förväg.

Så länge du har en godkänd parkeringsbiljett synlig i framrutan får du, i samband med laddning, parkera på en av platserna utan att betala extra avgift till AimoPark eller MobilPark.

 

SKOPUTS:

Gäster som bor på Grand har tillgång till vår skoputs-service och det kostar inget extra. Ställ dina skor utanför ditt rum i skolådan (som du hittar i garderoben på ditt rum) innan du går och lägger dig på kvällen. 

 

KONTANTFRITT:

Vänligen notera att varken Grand Hotel eller Grand Deli tar emot kontant betalning.

Boka Rum

Pris från SEK 1,595/ NATTBästa Prisgaranti

Ankomst
Avresa
Vuxna
Barn
Rum
Boka bord, Grand Deli & Evenemang
Fest och mötesförfrågan
People
Where
*Fält som måste fyllas i.
Gym
Sauna
Showers
Towels