Boka Rum

Pris från SEK 1,595/ NATTBästa Prisgaranti

Ankomst
Avresa
Vuxna
Barn
Rum
Boka bord, Grand Deli & Evenemang
Fest och mötesförfrågan
People
Where
*Fält som måste fyllas i.

Grands vinkällare


På Grand öppnar vi stolt dörrarna till både vinkällare och vinrum.

Vinkällaren är en del av vår undre värld, så tänd ett ljus och följ med sommelieren på en resa i vår nedre region. Eller fråga efter vårt vinlotteri när du avnjuter en middag i vinrummet - avskiljt och lugnt. Du blir inte besviken när buteljen dammats av. Vinkällaren har buteljer från hela världen och är diplomerad med utmärkelsen "Best Award of Excellence". Därtill förärad med tre druvklasar från Munskänkarna. 

Bland pärlorna finns Château Mouton-Rothschild, Bordeaux. Vinslottet har låtit konstnärer som Picasso, Miró, Chagall och Kirkeby dekorera vinetiketter genom åren. Grands samling är komplett, från 1945 till idag. 

Se Grands vinlista här (med reservation för prisjusteringar och att flaskor säljer slut innan vi hinner att uppdatera dokumentet online).

Missa inte en vinprovning på Grand, det är ett av våra mest populära evenemang. Eller boka en vinkällarvisning på restaurant@grandilund.se

 

https://image-tc.galaxy.tf/wijpeg-drdh43gyxux5v0z0ujftjgzxl/vinbild-moget-vin-klippt_standard.jpg?crop=58%2C0%2C1220%2C915