Fest

Den perfekta platsen för ditt nästa evenemang


På Grand väntar ett lyxigt boende, en miljö som gjord för fest, mingel, förstklassig mat och utsökta viner - och så klart Grands omvittnat goda och personliga service. Att Grand i Lund är så centralt beläget gör inte saken sämre.

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan göra just ditt nästa evenemang till succé.

Du når oss på 046 -280 61 00 eller via reservations@grandlundia.se

Boka Rum

Pris från SEK 1,595/ NATTBästa Prisgaranti

Ankomst
Avresa
Vuxna
Barn
Rum
Boka bord, Grand Deli & Evenemang
Fest och mötesförfrågan
People
Where
*Fält som måste fyllas i.

Fest


Festvåningar för alla tillfällen
På Grand kan vi konsten att ställa till med fest. Här har ätits, druckits och dansats i över hundra år. Under kristallkronan i Stora Salen, framför porträtten i Lukas Sal och i tjusliga Lukas Salong.

Ge oss dina drömmar och förväntningar - och vi ger dig vår omtanke. God service och första klassens gastronomi är ett signum för Grand Hotel. Vi ser till att du kan njuta av en perfekt tillställning med god mat och goda drycker.

Grand har festsalar för alla tillfällen, i en alldeles unik miljö, och här skräddarsyr vi en oförglömlig upplevelse. Vare sig du planerar en intim förlovningsmiddag, större bankett, bröllop eller kanske personalfest eller jubileumsmiddag.

Bröllop


Vi har arrangerat bröllopsmiddagar och bröllopsfester i över hundra år. Vår erfarenhet är svår att överträffa.

Om väggarna kunde tala skulle Stora Salen berätta om mången romans.

Vi är stolta över vår kunskap i gastronomi och om viner, vårt kök och våra sommelierer är kända för att ge bröllopsparet och deras gäster något alldeles extra. Vi skräddarsyr en meny där våra högklassiga vara - ofta närproducerade och ekologiska - kommer till sin rätt. Ackompanjerade av de bästa av viner.

På Grand är vi måna om att ge en utomordentlig och personlig service. Då kan du fokusera på din stora dag, utan att behöva bekymra dig för små och stora detaljer. Vi ordnar bröllopstårtan såväl som livemusik och blomsterarrangemang. Du är i trygga händer hos vår personal!