Språk

Grand Hotel i Lund

Grand Hotel Lund, Sweden logo Logo of Grand Hotel Lund, Sweden

Förstklassig matbutik

Grand Deli restaurant window at Grand Hotel Lund
..... .....

Våra menyer

Öppettider

Öppettider 
Mån - Fre   11.00 - 19.00
Lör             11.00- 15.00
Sön och helgdagar  Stängt

Tel: +46 (0)46 280 64 00
Klostergatan 11, Lund

Förstklassig matbutik

God mat, färdig att värma eller som take away eller att avnjuta genom vår hemleverans. Det är vårt bidrag på Grand Deli för att göra din dag lättare. Och för att krydda den med samma gastronomiska smakupplevelse som du får på Grand Hotel.

Vi har flera olika rätter och menyer som passar en, flera eller många. Lagade med kärlek, smak och karaktär. Som våra klassiker Sten Bromans whiskyköttbullar, Lax Gambrinus och den omåttligt populära räksmörgåsen från Grand Hotel. Hör av dig till oss så berättar vi gärna om allt gott som finns i butiken just nu. 

Utbudet är stort och i vår butik kan du också botanisera bland goda tillbehör och funktionella köksprylar. 
Grand Deli är det utmärkta målet för dig som vill komma med bästa presenten på kalaset. Vi sätter samman en härlig gourmetkorg med delikatesser som ost, honung, olivolja och choklad.

Beställ mat för hemleverans via info@granddeli.se eller telefon 046-2806400. Du har möjlighet att bestämma om du vill få din mat levererad någon gång mellan klockan 12-15 eller någon gång mellan klockan 16-18 (måndag till fredag). En beställning är komplett först efter att Grand Delis personal har bekräftat att din swish-betalning är genomförd (swish nummer 123 231 29 32) samt att möjlighet för levererans ditt önskade datum / tidsintervall finns. Leveransavgiften är just nu helt fri till en adress i centrala Lund och kostar endast 50 kr till de övriga tätorterna inom Lunds kommun (Södra Sandby, Dalby, Veberöd, Genarp, Stångby, Torna Hällestad, Revingeby och Vallkärra). Dessutom har vi inkluderat leverans till Lomma, Bjärred, Staffanstorp och Kävlinge för 50 kr.  

Missa inte våra spännande evenemang, du finner dem i vårt kalendarium. Låt våra erbjudanden dig väl smaka!

Våra menyer

Öppettider

Öppettider 
Mån - Fre   11.00 - 19.00
Lör             11.00- 15.00
Sön och helgdagar  Stängt

Tel: +46 (0)46 280 64 00
Klostergatan 11, Lund

Boka rum

Boka bord
Boka bord
Välj ett av alternativen nedan