Försommarbuffé
Grand Delis försommarbuffé
25/4 - 15/6 (förbeställas för minst 20 personer, senast 5 vardagar innan)
Vi älskar de råvaror som är bäst för säsongen och vi tar med den känslan i vår försommarbuffé, perfekt för era studentfester och andra mottagningar. Där representerar alla rätter på något vis den säsong och årstid som råder just nu. Säsongsmenyn har alltid ett extra gott öga för växtriket. Olika grönsaker trivs, som bekant, bäst olika tider på året.
Trädgårdssallad, örtviniagrette och rostade hasselnötter
Citronbakat kycklinglår, sallad på spelt och qinoa, ceasardressing, hyvlad parmesan
Bakade betor med fetaost, chilirostade frön och basilika
Färskpotatissallad, kapris och dijonaise
Brieost fylld med nötter och tranbär
Vit bönspread
Kronärtskocksröra
Romanesco
Grand Hotels surdegsbröd
Pris: 249:- per person
Söta desserter som tillval till våra buffér:
Marängtartlette 55:-
Delins crème brulé 55:-
Tiramisu med färska bär 75:-