Försommarbuffé
Grand Delis försommarbuffé
13/4 - 17/6 (förbeställas för minst 15 personer, senast 4 vardagar innan)
Vi älskar de råvaror som är bäst för säsongen och vi tar med den känslan i vår försommarbuffé, perfekt för era studentfester och andra mottagningar. Där representerar alla rätter på något vis den säsong och årstid som råder just nu. Säsongsmenyn har alltid ett extra gott öga för växtriket. Olika grönsaker trivs, som bekant, bäst olika tider på året.
Trädgårdssallad med citrusvinägrett
Bakad blom- spets- och svartkål med örtcrème samt knaprigt bovete
Sesamstekt kycklingbröst, glasnudlar, marinerad svamp, jordnötter
Grands varmrökta lax, rädisor, örtemulsion
Färskpotatis, gremolata, hyvlad zuccini, parmesanost
Gulärtshummus
Grand Hotels Surdegsbröd
Pris: 295:- per person
Söta desserter som tillval till våra buffér:
Tre ostar från nordiska gårdsmejerier med marmelad & bröd 120:-
Citronmarängtartelett 75:-
Hallonmarängtartelett 75:-
Chockladcheesecake med färska bär 75:-
Grand Hotels Crème Brulée 60:-
Tiramisu med hallon o jordgubbar 75:-