Språk

Grand Hotel i Lund

Grand Hotel Lund, Sweden logo Logo of Grand Hotel Lund, Sweden

Den perfekta platsen för ert arrangemang

Digitala möten

Grand Hotel är den perfekta platsen för dig som vill boka ett möte där deltagare helt eller delvis ska närvara digitalt. Hotellets personal är utbildad i att hantera de vanligaste mötesplattformarna (tex teams eller zoom) och rådger inför ditt möte om allt från rekommenderad teknisk utrustning (tex om du behöver en extern högtalare) till den mest passande möbleringen. Om komplicerade IT frågor behöver få ett svar finns ett väl etablerat samarbete med specialister från IT-företaget Candatia.

Önskar du att filma eller streama ditt möte eller föreläsning på Grand så finns två kameror från Axis installerade för just detta ändamål i lokalen som heter Piraten Salen och vi kan om du vill snabbt och enkelt via vårt konto på streamingtjänsten Vimeo skapa en privat länk för just ditt evenemang. Möjlighet finns att sjäv sköta tekniken men ofta samarbetar vi med specialister på området från företaget Evenemangsteknik som gärna tar sig an uppdraget att sköta filming, ljud, ljus samt eventuell interaktion mellan deltagare. 

Konferensmat Till Ditt Digitala Möte

Även om du arrangerar ett digitalt möte behöver inte dina mötesdeltagare gå miste om vår gastronomi. Vi har många bra förslag på fikor, luncher och annan god mat som passar utmärkt att avnjuta från hemmakontoren runtom i Skåne och dessutom flera olika förslag på hur transport/logistik går att lösa. Vi anpassar oss efter dina önskemål och kan leverera mat till allt från en tredagarskonferens (middagar, luncher och fikor) med 170 deltagare på 170 olika adresser till en förmiddagasfika till det lilla halvdagsmötet. En stor fördel när du beställer mat från Grand till ditt digitala möte är vårt stora utbud av färdiglagad mat i Grand Deli, vår delibutik på Klostergatan 11. Som mötesarrangör har du dessutom möjlighet att kunna lägga information, utskrifter eller en give-away i matpaketen som skickas ut till dina deltagare.

Välkommen att höra av dig till oss på bokning@grandlundia.se med din förfrågan. 

Boka rum

Boka bord
Boka bord
Välj ett av alternativen nedan