Grand Royale 17 & 18/5
Grands gastronomiska ledare, kökschef Mikael Börjesson och restaurangchef Henrik Ljungqvist, bjuder in till två kvällar med klassiskt lyxig meny och (för den som önskar) viner från Grands berömda källare.
Välkommen till Grands Matsal för en meny i flera serveringar a 995 kr / meny
Till bords kl 19, meddela eventuella allergier i samband med bokning.
SNACKS
Makrill på grillad gurka, gröna jordgubbar, sparris och granskott
Petit choux med löjrom och citronsmetana
MENY
Skånsk nyvispad stenbitsrom, eldad smörsås, råraka
Vit sparris med persiljeemulsion, kycklingreduktion, torkat rågbröd
Havskräfta med rökt sockertång, consommé, shiso
libbsticka och primörlök
Vårlamm med svart vitlök, grillad kejsarhatt och puré på rödbeta
Yoghurtglass, rabarber, karamell, vitchoklad, honungsskum,
rosmarin, bipollen
Meny 995 kr
Vinmeny 995 kr
Grand Royale med övernattning:
Meny Grand Royale
Övernattning
Hotellets berömda frukostbuffé
Fri tillgång till Nordic Wellness på Lilla Fiskaregatan 21