Språk

Grand Hotel i Lund

Grand Hotel Lund, Sweden logo Logo of Grand Hotel Lund, Sweden

Förstklassig matbutik

Julkorgar från Grand Deli

Betsäll genom att klicka här.

Välkommen att beställa en eller flera julkorgar från Grand Deli. Korgarna är fyllda med godsaker och lyxigt förpackade med cellofan och rosett. Välj mellan tre olika storlekar/prisklasser, nedan priser är inklusive moms.

Innehåll jullkorg a 250 kr:

en påse med Charlie´s julskorpor, två påsar med Grand Delis julgodis och en ask med tepåsar från English Tea Shop.

Innehåll julkorg a 450 kr:

en påse med Charlie´s julskorpor, en påse med Grand Delis julgodis, en ask med tepåsar från English Tea Shop, en förpackning med Bornholmsk pasta från Pastariget, en burk med senap från Loos, en burk med fikonmarmelad från Hafi, en burk med bredbar Manchego, en strut med chokladtryfflar från Brobergs konfektyr och en flaska med äppelmust från Kivik (75 cl).

Innehåll julkorg a 650 kr:

en påse med Charlie´s julskorpor, en påse med Grand Delis julgodis, en ask med tepåsar från English Tea Shop, en förpackning med Bornholmsk pasta från Pastariget, en burk med senap från Loos, en burk med havtornsylt från Hafi, en burk med bredbar Manchego, en strut med chokladtryfflar från Brobergs konfektyr och en flaska med äppelmust från Kivik (75 cl), en ask isländskt flingsalt från Nordur och en flaska rapsolja Gunnarshögs gård (25cl).

Beställning sker online genom att klicka här.

Boka rum

Boka bord
Boka bord
Välj ett av alternativen nedan