Språk

Grand Hotel i Lund

Grand Hotel Lund, Sweden logo Logo of Grand Hotel Lund, Sweden

Med smak för god mat

Menyer:

Öppettider:

Vänligen notera att från och med den 16.e mars 2020 så erbjuder vi vår Bistromeny i Grands Restauranger. Grands matsalsmeny finns tillfälligt inte tillgänglig. Du är välkommen att boka bord i Bistro Gambrinus för lunch så väl som middag. Grands Matsal

Boka bord

Den skånska slätten är generös och på Grand är vi lyckligt lottade att ha nära tillgång till fantastiska råvaror. Ett besök i Grands Matsal betyder ett spännande möte med vår lokala matkultur. Maten vi serverar är våra kockars personliga tolkning av det nordiska köket med en skånsk finess, rustik och elegant på samma gång.

I köket är det råvarorna som talar och det innebär en levande meny som växlar med årstiderna. Respekt för djur och jord är en del av vår filosofi och vårt dagliga arbete. Merparten av Grandkökets leverantörer hittar vi inom Skånes landskapsgränser.

Vinerna har självklart sin givna plats i Matsalen och våra sommelierer botaniserar gärna i Grands berömda vinkällare där klassiska Grand Cru viner från Frankrikes mest berömda vinhus trängs med de bästa av naturviner som finns att få tag på. Mat och dryck ska harmoniera och därför anpassar vi gärna dryck efter meny och vice versa. Vi rekommenderar också gärna en perfekt matchning med något av våra alkoholfria alternativ.

I vår anrika Matsal skapas minnesvärda måltider kryddade med en stor dos engagemang. Vi hoppas att du ska känna dig som hemma under kristallkronorna. Välkommen!

Erik Berne och Martin Hansen, Gastronomiska ledare 

Menyer:

Öppettider:

Vänligen notera att från och med den 16.e mars 2020 så erbjuder vi vår Bistromeny i Grands Restauranger. Grands matsalsmeny finns tillfälligt inte tillgänglig. Du är välkommen att boka bord i Bistro Gambrinus för lunch så väl som middag. Boka rum

Boka bord
Boka bord
Välj ett av alternativen nedan