Språk

Grand Hotel i Lund

Grand Hotel Lund, Sweden logo Logo of Grand Hotel Lund, Sweden

Med smak för god mat

breakfast at Grand Hotel Lund

Menyer:

Öppettider:

Måndag - Fredag: 06.30 - 10.00
Lördag - Söndag: 07.00 - 11.00

Vuxen: 275kr 
Barn (från 3 – 12 år) 15kr per år

Frukost

Boka bord

Frukost på Grand Hotel serveras från buffét. Då hygien och säkerhet är högsta prioritet för oss på Grand har vi just nu utökat våra bufféytor. Eftersom vi vill undvika onödig köbildning vill vi göra dig uppmärksam på att viss väntetid kan uppstå. Vår ambition är att byta bestick som används för att ta mat ofta och vi ser gärna att gäster använder handsprit och plasthandskar i samband med besök vid buffén. Om du som frukostgäst på Grand känner minsta tvekan att själv ta mat och dryck från våra bufféer hjälper hotellets servispersonal dig mer än gärna med detta. 

Vi serverar dagligen dig en frukostbuffé av högsta klass. Vår tillgång till närodlade, skånska råvaror avspeglas på buffébordet där du hittar både varma och kalla rätter, färskpressade juicer samt möjlighet att göra våfflor. Du är alltid välkommen att beställa omelett, gröt eller pannkakor från matsalens frukostkock. I vår juicebar har du möjlighet att själv pressa en nyttig frukt- och grönsaksjuice. 

Frukosten är inte bara för dig som bor på hotellet. Ta med vänner, familj, eller kollega och njut av morgonstunden. Eller varför inte passa på att hålla i ditt möte samtidigt som ni njuter av frukosten? Vi har lösningar för både det lilla informella mötet och för det lite större sällskapet som önskar sitta avskiljt.

Boka bord för frukost på Grand genom att klicka här.

SPECIALERBJUDANDE FÖR STUDENTER MED 30% RABATT - om du är student med en giltig studentlegitimation så får du gärna ta del av vårt populära studentlyxerbjudande och boka din frukost med 30% rabatt. Erbjudandet finns bokningsbart på vardagar och måste bokas och betalas online via vår hemsida. Boka studentfrukost genom att klicka här.

Menyer:

Öppettider:

Måndag - Fredag: 06.30 - 10.00
Lördag - Söndag: 07.00 - 11.00

Vuxen: 275kr 
Barn (från 3 – 12 år) 15kr per år

Boka rum

Boka bord
Boka bord
Välj ett av alternativen nedan