Språk

Grand Hotel i Lund

Grand Hotel Lund, Sweden logo Logo of Grand Hotel Lund, Sweden

Med smak för god mat

breakfast at Grand Hotel Lund

Menyer:

Öppettider:

Måndag - Fredag: 06.30 - 10.00
Lördag - Söndag: 07.30 - 11.00

Vuxen: 225kr (275kr från den 5/10)
Barn (från 3 – 12 år) 15kr per år

Frukost

Boka bord

Vänligen notera att vi från måndagen den 5:e oktober valt att uppgradera din frukostupplevelse på Grand. Du kan då beställa omelett, gröt eller pannkakor från matsalens frukostkock. I vår juicebar har du möjlighet att pressa en nyttig frukt- och grönsaksjuice. Priset per person kommer från den 5:e oktober att höjas från 225kr till 275kr.

Frukost på Grand Hotel serveras från buffét. Då hygien och säkerhet är högsta prioritet för oss på Grand har vi utökat våra bufféytor. Eftersom vi vill undvika onödig köbildning vill vi göra dig uppmärksam på att viss väntetid kan uppstå. Vår ambition är att byta bestick som används för att ta mat ofta och vi ser gärna att gäster använder handsprit i samband med besök vid buffén. Om du som frukostgäst på Grand känner minsta tvekan att själv ta mat och dryck från våra bufféer hjälper hotellets servispersonal dig mer än gärna med detta. 

Vi serverar dagligen dig en frukostbuffé av högsta klass. Vår tillgång till närodlade, skånska råvaror avspeglas på buffébordet där du hittar både varma och kalla rätter, färskpressade juicer samt möjlighet att göra våfflor.

Frukosten är inte bara för dig som bor på hotellet. Ta med vänner, familj, eller kollega och njut av morgonstunden. Eller varför inte passa på att hålla i ditt möte samtidigt som ni njuter av frukosten? Vi har lösningar för både det lilla informella mötet och för det lite större sällskapet som önskar sitta avskiljt. Kontakta vår bokningsavdelning på 046 280 6200 för mer information.

SPECIALERBJUDANDE FÖR STUDENTER MED 30% RABATT - om du är student med en giltig studentlegitimation så får du gärna ta del av vårt populära STUDENTLYXERBJUDANDE och boka din frukost med 30% rabatt. Erbjudandet finns bokningsbart på vardagar och måste bokas och betalas online via vår hemsida. Boka genom "boka bord" knappen, välj "studentfrukost i Grand Hotels Restauranger" och följ instruktionerna. 

Menyer:

Öppettider:

Måndag - Fredag: 06.30 - 10.00
Lördag - Söndag: 07.30 - 11.00

Vuxen: 225kr (275kr från den 5/10)
Barn (från 3 – 12 år) 15kr per år

Boka rum

Boka bord
Boka bord
Välj ett av alternativen nedan