Språk

Grand Hotel i Lund

Grand Hotel Lund, Sweden logo Logo of Grand Hotel Lund, Sweden

Med smak för god mat

Menyer:

After Work & Livejazz i Piratenbaren

Boka bord

På fredagar laddar vi Piratenbaren med champagne och ostron från klockan 16.00 och en DJ fyller rummet med den rätta fredagsstämningen från klockan 16.30. På lördagar från klockan 21.00 går ett jazzband upp på Piratens lilla scen och bjuder på ett par timmars skön livejazz. I baren serveras flera sorters champagne på glas och till detta erbjuder vi nyöppnade ostron med klassiska och moderna tillbehör. Dessutom finns drinkar, snacks, vin, öl, cocktails och alkoholfria alternativ. 

Det är fri entré till fredags- och lördagskvällar i Piraten (med undantag för Grand Soul & Jazz Festival 2/11). Ingen föranmälan behövs och vi tar inte bordsbokningar i Piratenbaren. Är ni ett sällskap på 10 personer eller fler som vill förboka dryck till afterwork i Piratenbaren så gör gärna förfrågan via reservations@grandlundia.se. Om ni önskar att boka ett drinkbord så rekomenderar vi våra loungebord i Bistro Gambrinus. 

Premiär för livejazz i Piraten lördagen den 14:e september. Besök gärna hotellets facebooksida för aktuellt artistprogram.  

Menyer:

Boka rum

Boka bord
Boka bord
Välj ett av alternativen nedan