Språk

Grand Hotel i Lund

Grand Hotel Lund, Sweden logo Logo of Grand Hotel Lund, Sweden

Den perfekta platsen för ert arrangemang

Meeting Rooms - Grand Hotel Lund

Konferens

Grand Hotel är ett affärshotell. Vi vet vad avskildhet betyder för viktiga möten och vad inspiration kan göra för din representation. Detta lugn och denna känsla lovar vi dig, i en historisk och unik miljö. Läget är också utöver det vanliga. Till Lund är det lätt att ta sig med alla de kommunikationer, och i Lund ligger Grand på första parkett.

En konferens på Grand bjuder allt du kan önska och lite till, som vår prisade gastronomi. Låt dig serveras lunch från vårt berömda kök och avnjut vår kaffe- och fruktbuffé i kaffepausen.

Vi rekommenderar en konferens med övernattning, då kan du njuta lite extra av vår goda mat och få tid för våra populära evenemang. Vi erbjuder både cocktailskola och gastroquize. Varför inte vinprovning i vårt utsökta vinrum, eller visning av vår exklusiva vinkällare?

Hos oss finns stora stilfulla salonger och små intima grupprum. Och ett auditorium med plats för närmare 170 personer. Du kan hyra hela hotellet för större möten. Möjligheterna är många – och servicen personlig.

Vi erbjuder färdiga konferenspaket men skräddarsyr gärna dina möten. Oavsett om du tänker dig en konferens med övernattning , bankett eller något annat evenemang.

Våra samarbetspartners

Svenska Möten

Att Grand Hotel är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Grand Hotel äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se. Svenska Mötens sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Skånska Möten

Grand Hotel är även medlem i Skånska Möten. Affärsnätverket ger dig som planerar möten, evenemang och konferenser, eller bokar lokaler och aktiviteter, direkt tillgång till ”välrenommerade hotell, konferensanläggningar och aktivitetsföretag.”

Läs mer på www.skanskamoten.se

Boka rum

Boka bord
Boka bord
Please select one of the options below.