Språk

Grand Hotel i Lund

Grand Hotel Lund, Sweden logo Logo of Grand Hotel Lund, Sweden

Förstklassig matbutik

Våra menyer

Helgmeny

Grand Deli hjälper dig att uppgradera din helg. På fredagar och lördagar kan du beställa en lyxig helgmeny som är förpackad för två personer och inkluderar vars en förrätt och vars en varmrätt. Priset är 440 kr (220 kr per person). Menyn ändras varje vecka och du finner aktuell meny här intill. Menyn kan beställas för jämnt antal personer (två, fyra, sex osv) och du kan välja att hämta i butiken eller beställa med leverans inom Lunds tätort. 

Gör gärna din helgmeny komplett med någon av butikens många desserter. Även om utbudet varierar så finns till exempel creme brulee, tiramisu och glass från da Aldo nästan alltid i Grand Delis kylar.

Välkommen att beställa Grand Delis helgmeny genom att klicka här.

Missa inte att vi ibland erbjuder uppgraderade helgmenyer. Priset är då 295 kr / person och inkluderar en extra lyxig varmrätt plus en dessert. 

Den 12-13/3 kan du beställa en meny med grillad hängmörad oxfilé och goda tillbehör samt en brownie-dessert. Boka genom att klicka här

Den 23-24/4 kan du beställa en meny med skånsk dovhjort och goda tillbehör samt en dessert med färskostkaka. Boka genom att klicka här.

 

Våra menyer

Boka rum

Boka bord
Boka bord
Välj ett av alternativen nedan