Grands mise en place
Grands mise en place ( torsdag - lördag i april - juni)
Detta är kassen för dig som gillar att laga mat. Här får du använda dina kunskaper vid spisen. Du får steka proteinet eller kanske veva ihop den perfekta risotton. Mise en place har vi gjort så allt du behöver göra är att avsluta allt hemma med hjälp av våra instruktioner.
Lammkotletter från Appeltorpet, gremolata, Lundasparris, färskpotatis rullad i tapenade
Instruktioner:
Plocka ur lammkotletterna ur vacpåsen och torka av dem. Låt dem rumstemperas i ca 30 minuter. Stek eller grilla dem några minuter på varje sida. Låt lammet villa på ett fat i 5 - 10 minuter medans du fixar tillbehören.
Stek färskpotatisen knaprig, salta, peppra och dra bort pannan och tillsätt tapenaden. Grilla eller steka sparrisen i 1 - 2 minuter, salta och peppra.
Arrangera kött och sparris på ett fat. Rippla över gremolatan och servera med den färskpotatisen.
Pris: 185:- per person ( förpackas för 2)