Boka Rum

Pris från SEK 1,595/ NATTBästa Prisgaranti

Ankomst
Avresa
Vuxna
Barn
Rum
Boka bord, Grand Deli & Evenemang
Fest och mötesförfrågan
People
Where
*Fält som måste fyllas i.

Grands mise en place


Grands mise en place ( torsdag - lördag i september - oktober) 

Detta är kassen för dig som gillar att laga mat. Här får du använda dina kunskaper vid spisen. Du får steka proteinet eller kanske veva ihop den perfekta risotton. Mise en place har vi gjort så allt du behöver göra är att avsluta allt hemma med hjälp av våra instruktioner. 

Biff Rydberg; tärnad oxe från Blentarp, ölkokt lök, senapsgrädde, äggula, knaperstekt Astrix-potatis

Instruktioner: 

Plocka ur köttet ur paketet, torka av det och låt bli rumstempererat.

Vispa upp senapsgrädden till samma konsistens som vispad grädde och placera den i en skål.

Värm löken i en kastrull.

Stek potatisen knaprig i lite smör eller olja. Salta och peppra.

Placera på ett serveringsfat och håll varmt. Hetta upp en stekpanna och stek köttet hastigt. Salta och peppra.

Placera köttet samt löken i sep bredvid potatisen. Knäck ägget och separera gulan.

Toppa allt med äggula och saltgurka. Servera med senapsgrädden. 

Pris: 185:- per person ( förpackas för 2)

Beställ här

Öppettider:

Mån - Fre   11.00 - 19.00
Lör             11.00- 15.00
Sön och helgdagar  Stängt

 

 

Tel: +462806400
https://image-tc.galaxy.tf/wijpeg-b1dfysuneqqjy7rlssaht0j3r/delibilder-6180628_standard.jpg?crop=48%2C0%2C1904%2C1428
https://image-tc.galaxy.tf/wijpeg-zlj6r5ox37ydq87ara0ljlut/helgmeny-6_standard.jpg?crop=0%2C0%2C1382%2C1037