Med smak för god mat
Grand Royale 16-17/4
Boka bordVälkommen till en exklusiv middagssittning, fredagen den 16/4 eller lördagen den 17/4, med sex olika serveringar i Grands Matsal där klassiska och lyxiga råvaror står i centrum. Möjlighet finns dessutom att dessa kvällar beställa ett ovanligt spännande vinpaket från Grands berömda källare. Pris 795 kr per person för menyn och vi hälsar välkomna till bords klockan 17. Meddela eventuella allergier i samband med bokningstillfället.
Välkommen att boka bord till Grand Royale genom att klicka här.
Meny
Pilgrimsmussla från Tromsö med inkokt vit sparris, blomkål, surdeg och grillat smör
Klargravad strömming, mandelpotatis, picklade senapsfrön, mörbakad purjolök, ramslök och frisésallad
Tartar på skånsk oxe med löjrom från Kalix, rostad grädde, bovete, bakad äggula, silverlök och timjan
Hälleflundra från Norge med silverlök, ramslök, pernod och sjökorrall
Kålgrillad lammrygg och bräss från Skåne med nässlor, toppmurklor, judasöra och löktrav
Fläderinkokt rabarber från Vellinge med ljummen mandelkaka, vit choklad och verbenaglass
Grand Royale med övernattning
Boka gära Grand Royale i paket med grandios övernattning och frukost. Välj knappen som heter "boka rum", antal personer i rummet samt att checka in antingen 16/4 eller 17/4 (med utcheckning dagen efter). Klicka därefter på paket-symbolen och välj paketet som heter Grand Royale.