Språk

Grand Hotel i Lund

Grand Hotel Lund, Sweden logo Logo of Grand Hotel Lund, Sweden

Med smak för god mat

Skaldjursbuffé 25-27/3

Boka bord

Från Smögen till Island, från hummer och räka till pilgrimsmussla och kungskrabba. Mellan den 25:e och 27:e mars samlar vi de bästa skaldjuren från haven omkring oss. Ät så mycket du vill från vår skaldjursbuffé i Grands Matsal, Bistro Gambrinus eller Piratens foajé. Pris 995 kr per person. Välkommen att boka bord från kl 17.

Boka bord genom att klicka här.

Amuse bouche

Kräftbouillabais och stenugnsbakat surdegsbröd med skagenröra 

Skaldjursbuffé

Nykokt färsk hummer

Havskräftor från Bohuslän

Räkor från Smögen

Rökta räkor från Smögen

Grönmusslor från Island

Vinkokta hjärtmusslor från Grebbestad

Ostron fines de claire

Norsk krabba

Terrin på gädda från Ringsjön och skaldjur från Bohuslän

Isländsk Spindelkrabba

Tillbehör

Skagenröra på handskadade räkor & dill

Prästost 28 månader från Kristianstad

Herrgårdsost 26 månader från Kristianstad

Grevé 20 månader från Kristianstad

Chimichurri

Majonnäs på brynt smör

Het kräftdipp

Ruille

Citrusaioli

Citronklyftor

Sallad på dinkel, zucchini och kräftstjärtar

Paj med västerbottenost, fänkål och spenat

Stenugnsbakat levainbröd

Stenugnsbakat knäckebröd

Grovt pumpafröbröd

Biodynamiskt smör från Naturmelk

Boka rum

Boka bord
Boka bord
Välj ett av alternativen nedan