Dining in Grand Hotel Lund: The finest cuisine experience
The Grand Hotel’s bistro Gambrinus and its restaurant the Grand Matsal boast menus that are blessed by its bountiful surroundings. Fresh seafood that tastes of the ocean, and game meats and vegetables from the countryside. Gambrinus is our Lund’s bistro – always abuzz…
The Grand Hotel’s bistro Gambrinus and its restaurant the Grand Matsal boast menus that are blessed by its bountiful surroundings.
Fresh seafood that tastes of the ocean, and game meats and vegetables from the countryside.
Gambrinus is our Lund’s bistro – always abuzz throughout the day and authentically rustic. The Grand Dining Room is a more formal restaurant – with its quiet sophistication, distinctiveness, elegance and charm. Of course, at both you can enjoy international service standards and the finest cuisine and wines.
Whether it’s breakfast, lunch, dinner or a spot of tea in the afternoon, being here is an experience to be shared and savoured.
Skaldjursbuffé 25-27/3
Book a TableFrån Smögen till Island, från hummer och räka till pilgrimsmussla och kungskrabba. Mellan den 25:e och 27:e mars samlar vi de bästa skaldjuren från haven omkring oss. Ät så mycket du vill från vår skaldjursbuffé i Grands Matsal, Bistro Gambrinus eller Piratens foajé. Pris 995 kr per person. Välkommen att boka bord från kl 17.
Boka bord genom att klicka här.
Amuse bouche
Kräftbouillabais och stenugnsbakat surdegsbröd med skagenröra
Skaldjursbuffé
Nykokt färsk hummer
Havskräftor från Bohuslän
Räkor från Smögen
Rökta räkor från Smögen
Grönmusslor från Island
Vinkokta hjärtmusslor från Grebbestad
Ostron fines de claire
Norsk krabba
Terrin på gädda från Ringsjön och skaldjur från Bohuslän
Isländsk Spindelkrabba
Tillbehör
Skagenröra på handskadade räkor & dill
Prästost 28 månader från Kristianstad
Herrgårdsost 26 månader från Kristianstad
Grevé 20 månader från Kristianstad
Chimichurri
Majonnäs på brynt smör
Het kräftdipp
Ruille
Citrusaioli
Citronklyftor
Sallad på dinkel, zucchini och kräftstjärtar
Paj med västerbottenost, fänkål och spenat
Stenugnsbakat levainbröd
Stenugnsbakat knäckebröd
Grovt pumpafröbröd
Biodynamiskt smör från Naturmelk