Languages

Grand hotel lund

Grand Hotel Lund, Sweden logo Logo of Grand Hotel Lund, Sweden

Take advantage of our Special Packages

årsfest

Årsfest 18/9

Välkommen att boka plats till skånska akademiens årsfest lördagen den 18:e september med tema "Skåne - ett innovativt nav i norra Europa". Skånska Akademien med Vänförening bjuder in till en eftermiddag med olika föredrag i Piraten Salen och efterföljande festbuffé i Stora Salen.

Program:

16.00 Dick Harrison, professor i historia vid Lunds Universitet: ”Skåne - en innovativ miljö med lång historia”

16.30 Om Alfa Laval - ett ledande internati-onellt företag med miljö och hållbarhet i fokus

17.00—17.45 PAUS - bubbel i Piratenfoajén

17.45 Forskning i världsklass med Eric Warrant, Lunds Universitet, "Nattens otroliga navigatörer: Hur stjärnorna styr flytten hos en australiensisk nattfjäril"

18.15 Wisdome i Malmö och Science Center i Lund, ”Så förklarar vi framtiden” med Katarina Carlsson, Kulturförvaltn. Malmö och Peter Andersson, Science Village, berättar

19.00 Stora Salen - festbuffé med fri bordsplacering där en förrätt står framdukad på bordet. Buffé med diverse läckerheter (inkl. vegetariskt alternativ). Kaffe med chokladpralin. Underhållning till maten av stjärnsolisten Minna Weurlander.

Pris 550 kr per person (i priset ingår bubbel, buffé och all underhållning). Vin, öl med mera till maten bekostas av var och en på plats. En bar finns tillgänglig i anslutning till buffén.

Check rates

Book a Table
Book a Table
Please select one of the options below.