Språk

Grand Hotel i Lund

Med smak för god mat

Menyer:

Öppettider:

Måndag - Fredag: 11.30 - 23.00
Lördag: 13.00 - 24.00
Söndag: 12.00 - 22.00

Restaurang

Boka bord

Under perioden måndag 26 juni till början av oktober bygger vi ut Gambrinus veranda, vilket innebär ett något färre antal sittplatser än vanligt.

Hallon som handplockats i gryningen. Kött från frigående grisar. Svamp från skogsdungen. Den skånska slätten är generös och på Grand är vi lyckligt lottade att ha nära tillgång till fantastiska råvaror. Ett besök i Grands Matsal betyder ett gastronomiskt möte med vår lokala matkultur.

Maten vi serverar är köksmästarens personliga tolkning av det nordiska köket. Rustikt och elegant på samma gång. God mat där skånsk finess möter rejäl matglädje. I köket är det råvarorna som talar och det innebär en levande meny som växlar med årstiderna. Respekt för djur och jord är en del av vår filosofi och vårt dagliga arbete.

De goda vinerna har sin givna plats i Matsalen. Vår sommelier öppnar gärna dörren till det lite mer intima vinrummet, där du får hjälp med att botanisera bland utvalda buteljer. Och till Grands berömda vinkällare, där vi med stor kännedom väljer rätt vin till maten. Mat och vin ska harmoniera och därför anpassar vi gärna dryck efter meny och vice versa.

I vår anrika Matsal skapas minnesvärda måltider kryddade med en stor dos personligt engagemang. Vi hoppas att du ska känna dig som hemma under kristallkronorna. Välkommen!

Menyer:

Öppettider:

Måndag - Fredag: 11.30 - 23.00
Lördag: 13.00 - 24.00
Söndag: 12.00 - 22.00

Pris och tillgänglighet

Boka bord
Boka bord