Språk

Grand Hotel i Lund

Rum för den kräsne

Alla rum erbjuder högsta standard, som det ska vara på ett affärshotell. Bang & Olufsen TV, Dux säng och trådlöst internet är en självklarhet. Hårtork och minibar likaså. Badrummen är lika varierande och personliga som rummen. Vacka badrum med badkar på förgyllda lejontassar…

Alla rum erbjuder högsta standard, som det ska vara på ett affärshotell. Bang & Olufsen TV, Dux säng och trådlöst internet är en självklarhet. Hårtork och minibar likaså.

Badrummen är lika varierande och personliga som rummen. Vacka badrum med badkar på förgyllda lejontassar såväl som lyxiga duschrum.

Stäng

Sviten

Grand Hotels svit, "Jätte Sviten Finn", är vackert inredd i skira färger. Klassiskt guldinramade medaljongtapeter pryder väggarna. Möblernas former smälter samman med rummets rundade fönster och taket bjuder en vacker stuckatur från forna tidens "Lilla festsalen".

Sviten erbjuder två rum, som kan kombineras med ytterligare ett Deluxe dubbelrum. Du möts av ett sällskapsrum med bord, soffgrupp med utsikt över Bantorget, arbetsplats och toalett.

Sovrummet erbjuder en Dux king size-säng, Bang & Olufsen TV och en mysig sittplats för två. I anslutning till sovrummet och ett väl tilltaget badrum med badkar, dusch och toalettbord. Och självfallet morgonrockar, skönhetsprodukter och minibar.

Pris och tillgänglighet

Boka bord
Boka bord