Språk

Grand Hotel i Lund

Rum för den kräsne

Alla rum erbjuder högsta standard, som det ska vara på ett affärshotell. Bang & Olufsen TV, Dux säng och trådlöst internet är en självklarhet. Hårtork och minibar likaså. Badrummen är lika varierande och personliga som rummen. Vacka badrum med badkar på förgyllda lejontassar…

Alla rum erbjuder högsta standard, som det ska vara på ett affärshotell. Bang & Olufsen TV, Dux säng och trådlöst internet är en självklarhet. Hårtork och minibar likaså.

Badrummen är lika varierande och personliga som rummen. Vacka badrum med badkar på förgyllda lejontassar såväl som lyxiga duschrum.

Stäng

Lady Deluxerum

Njut en kopp te, bläddra i de senaste modemagasinen och beställ ett fruktfat.

Eller sticka några varv på rummets egna stickning, som växer i sin korg för varje ny gäst. I badrummet finns morgonrock, badsalt och skönhetsprodukter.

Vi har fyra rum att erbjuda som vi anpassat lite extra för våra kvinnliga gäster. Med mer lyx och en inredning vi tror du uppskattar. Och med en säkerhet vi vet är värdesatt: titthål och säkerhetskedja.

Stickningen, alla fantasifulla halsdukar, auktionerar vi ut. Du som stickar i ett Lady Deluxe-rum bidrar till "Rädda mammorna" via Röda Korset.

Vi hälsar alla damer välkomna till oss på Grand Hotel!

Pris och tillgänglighet

VÄLJ KOD:

Rabattkod

seperator

Kampanjkod

Uppdatera